Áru visszaküldése

Szeretné visszaküldeni az árut?

Ha azonban az áru mérete vagy szabása mégsem megfelelő, töltse ki ezt az űrlapot és küldje vissza az áruval együtt a megrendelés átvételétől számított 14 napon belül.

 

Visszaküldés Packeta-n keresztül (ingyenes)
Csomagolja be az árut a kitöltött elállási nyilatkozattal együtt, vigye el a csomagot a legközelebbi Packeta feladási csomagpontra (nem Z-BOXba - sajnos a Z-BOXból nincs lehetőségünk átvenni a csomagot), és adja meg a személyzetnek a 94808337-es azonosítószámunkat. Az összes fiókot megtalálja a www.packeta.hu/atvevohelyek oldalon.

 

Visszaküldés a mi címünkre (a költségeket a vásárló fizeti)

Az árut a kitöltött elállási nyilatkozattal együtt küldje el a következő címre:

Mia Dresses, s. r. o.
Osloboditeľov 340/3
040 17 Košice – Barca
Szlovákia

(Amennyiben sürgős a visszaküldött áru vagy a cseretermék összege, javasoljuk, hogy a posta hosszabb szállítási ideje miatt térjen vissza címünkre.)

 

Az elállási nyilatkozat az áruval együtt Önnek kiszállított számla hátoldalán található, vagy letölthető innen.

Az árut alaposan csomagolja be, hogy ne sérüljön meg a szállítás során, és a küldeményt ajánlott levélben küldje el, nem utánvéttel. Az árunak sértetlennek, kopásmentesnek és eltávolítatlan címkével kell rendelkeznie.

A küldemény kézhezvétele után a pénzt visszautaljuk számlájára. A fizetést mindig a lehető leghamarabb, de legkésőbb a visszaküldött áru kézhezvételétől számított 14 napon belül igyekszünk elküldeni.

 

Vissza a boltba